Üniversitemizin Mühendislik Takımlarına ve Projelerine Destek Oluyoruz!

Herkese Merhabalar;

Yardımlaşmanın elde edilecek başarı ve kazanımlar için önemli bir adım olduğunu biliyoruz. grizu-263 Uzay Takımı olarak üniversitemizin mühendislik ve bilim takımlarına, üniversitemizde öğrenim gören arkadaşlarımıza destek olmaya devam ettiğimizi belirtmek isteriz. grizu-263 Uzay Teknolojileri Araştırma ve Geliştirme Laboratuvarı'nda çalışmalarımıza hızla devam ettiğimiz şu zamanda sizlere de mümkün olduğunca destek olmaya çalışacağız. 3D baskı, çeşitli prototipleme ve mentörlük destekleri ile çalışmalarınıza katkıda bulunmak isteriz.

Destek için taleplerini dile getirmek isteyen arkadaşlarımız;

iletisim@grizu-263.space

grizu263@beun.edu.tr

adresleri üzerinden bizimle iletişime geçebilirler. Çalışmalarınızı ve projelerinizi özetleyen bir metin, destek talep nedenlerinizi ve isteklerinizi belirten bilgilendirici bir mail atmanız bizim için önemlidir. Kendi çalışmalarımız dahilinde hazırlanan planlarımızı aksatmadan çalışmalarınıza destek vereceğimizi belirtmek isteriz.

Laboratuvarın kurulumunda bizlerden desteklerini esirgemeyen Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa ÇUFALI, Dekanımız Prof. Dr. Şenol Hakan KUTOĞLU'na ve Ana Destekçimiz ERDEMİR'e çok teşekkürler. Birlikte geliştirmeye ve üretmeye devam!